PROTHERM LEOPARD CONDENS 24 KTV , 24 Kw

PROTHERM LEOPARD CONDENS 24 KTV , 24 Kw

Centrala termica Protherm Leopard Condens 24KTV - 24 kW

Detalii


2 750,00RON cu TVA

Centrala termica Protherm Leopard Condens 24KTV - 24 kW are o eficiență ridicată de încălzire, clasa A conform reglementărilor ErP. Centrala Protherm Leopard Condens 24KTV - 24 kW astfel poate să asigure economii mari datorită unui consum reduse de gaze.

 
Centrala pe partea de apă caldă menajeră are tot o eficiență ridicată de clasa A, la profilul de sarcină XL, conform reglementărilor ErP. Datorită acestui lucru, iar se asigură o economie mare pentru prepararea apei calde menajere.
 
Pentru circularea apei din sistemul de încălzire ajută o pompă cu economie de energie cu eficiență ridicată. Viteza pompei se reglează automat în funcție de cerințele instalației.
În centrala Protherm Leopard Condens 24KTV viteza ventilatorului se reglează automat în funcție de cerințele de temperatură ale centralei. Acest lucru asigură o eficiență ridicată și zgomot redus. Schimbătorul de căldură are dimensiuni compacte, este ușor și este fabricată din aliaj aluminiu-siliciu cu un transfer de căldură ridicată.
 

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00RON
Total 0,00RON

Coş Plăteşte

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment